Træning i Fitness center - unge fra 10 - 14 år  

Vi tilbyder at medlemmers børn kan blive medlem af Kilden til Fitness og træne sammen med deres forælder. 

Tilbuddet er kun for medlemmers børn i alderen 10 - 14 år.

Før barnet kan begynde at træne i Kilden til Fitness, skal barnet og forælder have modtaget en instruktørtime, Efterfølgende må barnet kun træne samtidig med en voksen (en voksen pr. barn)

Det koster 50 kr. pr. måned for barnet, at være medlem af Kilden til Fitness. Der betales ikke indmeldelsesgebyr og der udleveres ikke nøgle til barnet. 

Ved indmeldelse betales der første gang abonnement for løbende måned + en måned. Beløbet trækkes automatisk fra dit betalingskort.

Vores abonnementsindbetalinger er baseret på "kortbetaling med abonnement". Det vil sige at dit abonnement automatisk trækkes på dit betalingskort sidste bankdag forud for den næste betalingsperiode.

Der kan betales med Dankort, VISA/Dankort, VISA eller Mastercard.
 

Når vi har registreret din betaling vil du blive kontaktet af en af vores instruktører, så der kan aftales nærmere omkring tidspunkt for instruktørtime. HUSK barnet må IKKE begynde at træne, før I har haft en instruktørtime

Nyt medlem

Er du nyt medlem skal du starte med at tilmelde dig og oprette en medlemsprofil. Profilen bruger du hvis du senere skal opdatere  dine personlige oplysninger, betalingskortoplysninger eller se betalingsstatus på dit medlemskab. HUSK at notere navn på forælder (medlem) i bemærkningsfeltet hertil


Opret din profil ved at klikke på nedenstående:
 
Du kan nu tilmelde dit barn ved at klikke på nedenstående:
 
Kilden til Fitness - Landsbyhuset| Gyrstinge Bygade 36 | 4100 Ringsted - cvr.nr. 33001630